KONTAKT

Solbakkens boliger er designet til det moderne familieliv.  Det store, åbne køkken glider over i en spisestue mod terrasse og haver­um. Herfra er der en harmonisk forbindelse til trapperummet. Det giver gode rammer for familiens daglige samvær. En en­tre med indbygget skabsplads og et tilstødende toilet med plads til vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at også den side af en hektisk dagligdag, er i orden.

 

Førstesalens tre soveværelser har forskellige størrelser. To har adgang til balkonen og er vendt mod de vilde grønne arealer, mens det sidste er vendt mod det grønne fællesrum. Fra fordelingsgangen, som er smukt oplyst af ovenlysvin­duet, er der adgang til et toilet med bad. Her på førstesalen kan familiens forskellige medlemmer hvile ud og samle kræfter til nye spændende udfordringer.

 

Sagt med andre ord – det er en bolig, der gror på jer.

EN BOLIG

SOM DYRKER FAMILIELIVET

FESTER OG GÆSTER

SLAPPEDAG OG HJEMMEBAG

Solbakkens stuer er udstyret med store flotte gulv-til-loft vinduespartier. Det er noget som dagslyset elsker. De smukke teglbaguette fungerer som elegante solfiltre, der beskytter mod lyset, når det bliver alt for intenst. Derfor har du altid et

behageligt lyst rum, hvor du får mod på at folde dig ud

eller lyst til at slappe af.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

ET SOVEVÆRELSE

DU IKKE DRØMMER OM AT FORLADE

Hvad gør et soveværelse godt at bo i? På Solbakken handler det om lys og luft og en skøn udsigt til den grønne nabo. Her flytter du ind enkle, dejlige rum, som inviterer til afslapning, lektielæsning og restitution.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

ET GODT KØKKEN

OPSKRIFTEN PÅ EN GLAD FAMILIE

God mad og hyggeligt samvær opstår lettere i en ditto ramme. Sådan en ramme er Solbakkens køkkener. En funktionel køkken indretning i et lyst og dejligt rum. Smukke solide køkken møbler fra HTH kombineret med Siemens komfur og køleskab. Kort sagt et køkken som giver appetit på både madlavning og fællesskab. Her er plads til både fester og gæster. Slappedag og hjemmebag.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

ET BADEVÆRELSE

SOM GÅR RENT IND

Der er run på badeværelset i et moderne familieliv. Det stiller krav. Derfor er Solbakkens badeværelser funktionelle og gennemtænkte med fx Siemens vaskesøjle. Men æstetikken skal også gå rent ind.

Derfor er designet også i centrum med Sanitet fra Ifö og blandingsbatterier fra Grohe.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

Energiforbruget i de nye boliger holdes på et minimum, dels ved hjælp af 3 lags vinduer og optimeret isolering, men formentligt også ved hjælp af solceller monteret på boligernes tage.

 

Boligernes tagvand og andet overfladevand fra bebyggelsen, nedsiver på grunden. Eventuelt overskydende vand løber til Himmelev Bæk. Belastning af rensningsanlæg m.v. minimeres.

 

Der anvendes ikke trykimprægneret træ eller lignende miljøbelastende byggematerialer.

BÆREDYGTIGHED

ER EN HJØRNESTEN

BYGGER SOLBAKKEN

HVORFOR DANHAUS?

BYGGET PÅ SAMARBEJDE

Bag et velgennemført nybyggeri står en velrenommeret byggeentreprenør. Her har Danhaus gang på gang vist deres værd, og derfor er det Danhaus, som har fået til opgave at opføre Solbakken. Danhaus er kendt for deres dygtige håndværkere, og de benytter sig alene af underleverandører, som erfarings-mæssigt leverer god kvalitet.

Danhaus hjælper med individuel tilpasning af jeres nye hjem. Det sker for at matche jeres individuelle behov og drømme. Danhaus tilbyder et bredt spekter af praktiske detaljer. Nogle som standard og andre som tilvalg. Derfor er Danhaus en slags samarbejds-partner, der sørger for, at din personlige stil kommer i hus.

BYGGET PÅ BÆREDYGTIGHED

Danhaus startede i 1978 med at opføre energi- og miljørigtige danske huse til det tyske boligmarked. Efter 40 års succes her er Danhaus derfor blevet et kendt og respekteret for deres eksper-tise inden for lavenergi og miljø. Det kommer nu Solbakken

til gode.

MATERIALERNE

ER SOLBAKKENS KVALITETSMÆRKE

I valget af materialer formes en boligs kvalitet. Den erkendelse er fremherskende på Solbakken og præger byggeriet fra A-Z. Overalt har man prioriteret de mest velegnede byggematerialer. Det er nemlig lykkedes Svendborg Architects at balancere hensynet til økonomi med hensynet til kvalitet. Det er sket ved hjælp af kreative og holdbare løsninger. Ambitionen er at give familier og fællesskaber på Solbakken optimale rammer.

BÆREDYGTIGHED

Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

BÆREDYGTIGHED

Sølvskyggerne på Solbakkens facader er kunstneriske udsmykninger, der vender mod de indre, grønne fællesrum. De markerer fællesskabet og tilhørsforholdet til Solbakken. Set udefra er Solbakkens boliger ens, men i boligernes facader findes forskellige udsmykninger, som udgør variationer over samme tema. De kommer til syne i mellemrummene mellem lamellerne og forandrer sig, når betragteren bevæger sig gennem landskabet og i takt med solens og månens vandring over himlen.

 

For hvorfor ikke udnytte de store spændende lærreder, som en facade udgør? Hvorfor ikke skabe en pendant til byens gavlmaleri i form af nytænkende facadekunst på boliger? Sølvskyggerne er skabt af den anerkendte kunstner

Sophia Kalkau.

SOPHIAS SMUKKE

SØLVSKYGGER

SØLVSKYGGERNE

SE HVILKE RÆKKEHUSE DER ER TIL SALG

SE LEDIGE BOLIGER

TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV OG

FØLG MED I PROJEKTET

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

PERSONDATAPOLITIK

OG BRUGERVILKÅR

SHOWROOM

EDC Erlands

EDC Erlands

Lydmuren 4

Musicon, Roskilde

Åbent man. - fre.

samt søndag.

Læs mere. Klik her.