Vejledende 3D tegning med forbehold for ændringer

SLÅ ROD I TREKRONERS NYE

BLOMSTRENDE

BOLIGOASE

Solbakken er tegnet af arkitektfirmaet Svendborg Architects. Ambitionen er at integrere høj arkitektonisk kvalitet med naturen i tidsvarende boformer.  Og det er til fulde lykkedes. I en tæt lav klynge bebyggelse, bydes nye beboere og borgere velkommen til en boligoase, hvor der skabes trygge rammer omkring gårdrummene med plads til fællesskaber, natur og udsigter.

 

Med sin attraktive beliggenhed på kanten mellem by og landskab handler bebyggelsen om dyrke et trygt naboskab omkring fælles grønne gårdrum. Samtidigt trækkes de grønne omgivelser helt ind i den nye bebyggelse - som grønne kiler, der skaber skønne, blomstrende naturlommer i områderne mellem boliger og husklynger.

OPLEV SOLBAKKEN

VIST I 3D

BOLIGTYPE B

SE SOLBAKKENS BEBYGGELSESPLAN

BEBYGGELSESPLAN

At bebygge Solbakkens smukke sydvestvendte skråning ned mod Himmelev Bæk kræver en nænsom forståelse for landskabet. Svendborg Architects har løst udfordringen ved på fornem vis ved at etablere ensartede taghældninger, der udnytter Solbakkens heldige beliggenhed. Gennem indbyggede tagvinduer i tagfladerne trækkes sol og himmellys ind. Her kan du altid invitere lyset indenfor.

 

Svendborg Architects er en højt estimeret tegnestue beliggende i indre København med speciale i udvikling af kulturbyggeri, boliger og masterplaner. Svendborg Architects er grundlagt af den prisvindende danske arkitekt Johnny Svendborg, som desuden er Præsident for Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster, samt formand for Akademiraadet.

NATUREN ER EN FANTASTISK BYGGESTEN

Det lille familieliv har dejlige rammer her på Solbakken.

De svanemærkede boliger får nemlig både terrasse og balkon. Og en smuk rumdisponering sørger for gennemgående kig på tværs af boligerne. Ved brug af robuste og langtidsholdbare materialer er det lykkedes at skabe en facade i oxideret træ (lys/sølvgrå) og tegl (mørk/gråsort) - der giver boligerne en anderledes flot karakter og tyngde.

HJERTERUM

FÅ BALKON, TERRASSE OG

I nærheden af den lille sø under åben himmel påtænkes et shelter i form af en skønt sted med fælles bålplads. Shelteret sætter en hyggelig og naturlig ramme for fællesskabet i det ny boligområde. Her kan naboskabet trives i lange lyse sommeraftener over snobrød og ristede skumfiduser. Her kan nye små venskaber blive tætte, mens mor og far hygger sig.

FÆLLESSKAB

HER DYRKES BÅDE DEN LILLE

FAMILIE OG DET STORE

BOLIGTYPE A

2 plan, 3 værelser, 112 m².

2 plan, 3 værelser, 126 m².

SLÅ ROD I TREKRONERS BLOMSTRENDE BOLIGOASE

SMUKKE SKRÅNING

OPLEV SOLBAKKENS

Solbakken har et perfekt solliv. Den syd-vestvendte skråning bader i dejlig lys fra formiddag til aften. Her får I rig muligheder for at dyrke de lange sommeraftener og den spæde vintersol.

KONTAKT

TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV OG

FØLG MED I PROJEKTET

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

PERSONDATAPOLITIK

OG BRUGERVILKÅR

SHOWROOM

EDC Erlands

EDC Erlands

Lydmuren 4

Musicon, Roskilde

Åbent man. - fre.

samt søndag.

Læs mere. Klik her.